Garantie

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Ook met een nieuwe auto kunt u terecht bij het AD Autobedrijf. Iedere garage die is aangesloten bij het AD netwerk is uitgerust om reparaties en onderhoud, volgens de fabrieksvoorschriften, uit te voeren. Zonder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Zo bent u naast vakmanschap tevens verzekerd van lagere kosten.

Lees verder...

 

AD INTERNATIONALE ONDERHOUDS- EN REPARATIEGARANTIE

In tegenstelling tot andere garages wordt bij het AD Autobedrijf de standaard BOVAG garantie aangevuld tot twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dit geldt voor alle landen waar het AD Autobedrijf netwerk te vinden is. Ook als u op vakantie gaat hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over, bijvoorbeeld, een airconditioning die weer is gaan lekken. U zoekt simpelweg het dichtstbijzijnde garagebedrijf, en het probleem wordt opgelost.

Lees verder...

 

 

BOVAG AANKOOP GARANTIE

Alle AD Autobedrijven zijn lid van de BOVAG. Dit houdt in dat elke garage die onze naam draagt garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als lid van de BOVAG bieden de AD Autobedrijven u bovendien een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Zoals gezegd, vult het AD Autobedrijf deze garantie aan tot twee jaar.

Lees verder...

 

 

AD GARANTIE BIEDT UNIEKE VOORDELEN

  • Geen tot-de-deur-garantie, maar 2 jaar internationale garantie
  • Op onderhoud en reparatie in 13 Europese landen
  • Geldig voor de kosten van onderdelen én uurloon
  • BOVAG-garantiebepalingen van toepassing
  • Ook onderhoud en reparatie van nieuwe auto's binnen de fabrieksgarantie